Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Arbetsterapeut BUP Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en arbetsterapeutkollega till vårat team.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut BUP Sundsvall ligger huvudfokus på att utreda och vara behjälplig vid de aktivitetsnedsättningar som neuropsykiatrisk problematik kan innebära i vardagen för patienter vid Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken. Du träffar patienterna vid mottagningsbesök, hembesök, i skola och på dagvårdsavdelning. Det ingår även att ge information, handledning och konsultation till personal, patient och anhöriga samt samverka med andra vårdgivare och myndigheter.

På BUP arbetar du både enskilt och i team med läkare, psykolog, kurator, sjuksköterska, logoped och sjukgymnast.
Det finns goda möjligheter att planera arbetet självständigt och arbetsterapeuterna inom BUP i länet har dessutom ett utvecklat samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Önskvärt är B-körkort då det i tjänsten förekommer resor.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Lindberg
Enhetschef
Telefon: +4660182970

Anna-Lena Burström
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: +4660182009

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook