Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Undersköterskor Medicinavdelning 1, Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 1 Örnsköldsvik söker nu undersköterskor för förvaltningsanställning inom Länsklinik Kardiologi.

Som undersköterska på en förvaltningsanställning kommer du att täcka upp för långtidsfrånvaro som exempelvis föräldraledighet. Arbetsplatsen kan därför variera över tid.

Arbetsuppgifter

Hos oss är du en del av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som tillsammans ansvarar för en grupp akut sjuka patienter. I dina arbetsuppgifter ingår att tillgodose patienternas omvårdnadsbehov samt mobiliseringsbehov. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår blodprovstagning, EKG tagning, på- och avkoppling av övervakningsekg, övervakning av blodtryck, puls samt saturation. Skötsel och kontroll av att matierial samt utrustning på avdelningen är välfungerande tillhör även det dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete inom kardiologisk vård eller akutsjukvård alternativt fördjupning inom akutsjukvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Löjdström
Enhetschef
Telefon: +4666089567

Ann-Christine Jonsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook