Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog till vuxenteam Habiliteringsmottagning i Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen i Västernorrland är en länsgemensam verksamhet som har cirka 100 medarbetare med placering på alla tre sjukhusorter.
På habiliteringen i Örnsköldsvik finns 4 psykolog tjänster. En av våra psykologer ska vara tjänstledig i 6 månader och vi söker en vikarie för den tiden. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Vår målgrupp är vuxna personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är personer med autism, utvecklingsstörning eller cerebral pares.

Vi ser stora fördelar med teamarbete där arbetsterapeut, kurator, psykolog och sjukgymnast ingår. Teamet arbetar också tillsammans med habiliteringsläkare och logoped. God samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med vuxna och deras nätverk.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär både utrednings- och behandlingsarbete. Som psykolog hos oss planerar och genomför du självständigt dina insatser. Arbetet innebär i huvudsak arbete i vuxenteam men även konsultation och utbildningsinsatser till personalgrupper, samarbete med andra vårdgivare och organisationer. Hos oss finns det möjlighet till intern och extern handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Om du har vidareutbildning i neuropsykologi och/eller kognitiv beteendeterapi är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av habilitering och/eller vuxna med funktionshinder. Vidare erfordras körkort B. Då vi arbetar i team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan senast 13 augusti!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann-Chatrine Nilsson-Lewander
Enhetschef
Telefon: +4666089424

Peter Sundelin
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4666089422

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook