Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Kock Hola Folkhögskola till Regional utveckling

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Förvaltningen Regional utveckling är en av landstingets tre kärnverksamheter och ansvarar för tillväxt, kultur, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och energi, folkbildning samt internationellt samarbete.

Nu söker vi en kock till Hola Folkhögskola.

Hola Folkhögskola ligger vid Ångermanälvens strand, 25 km norr om Kramfors, i samhället Prästmon med 8 min till Höga Kusten Airport och tågstationen Västerasby.

Arbetsuppgifter

Som kock blir dina arbetsuppgifter att tillsammans med teamet planera, bereda och tillaga husmanskost, á la carte, salladsbuffé, specialkost och bakning. Disk, städning, efterarbete och dokumentation enligt gällande lagar och HACCP ingår också i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har ett genuint intresse för mat och ditt arbete präglas av service- och kvalitetstänk. Vi ser gärna att du är en utåtriktad, flexibel, kreativ, och ansvarsfull kock med serveringsvana och datakunskap. Du måste ha en förmåga att kunna arbeta både i grupp och självständigt.
Körkort och bil är en fördel eftersom kvälls - och helgarbete förekommer.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Iréne Jonasson
Enhetschef
Telefon: +4661285610

Mariana Seiser-Trauner
Teamledare
Telefon: +4661285616

Helena Stadin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4661285621

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook