Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog till BUP i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Länsverksamheten Barn och Ungdomspsykiatri har ca 120 medarbetare. Mottagningar finns i Sundsvall/Ånge, Härnösand, Sollefteå och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn-och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på b l a systemiskt, kognitivt och psykodynamiskt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Behandlingsmottagningen BUP Sundsvall söker två psykologer.

Arbetsuppgifter

Som psykolog inom behandlingsmottagningen arbetar du med behandlingar och barnpsykiatriska utredningar. I arbetet ingår också samarbete med andra vårdgivare som arbetar med målgruppen. Du kommer att arbeta både enskilt och i team med kurator, läkare, sjuksköterska och arbetsterapeut. Du kommer att ha kontinuerlig handledning och goda möjligheter till vidareutbildning.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2017-08-31.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med tidigare erfarenheter av psykiatriskt arbete. Erfarenhet och kunskap om barn och ungdomars utveckling är meriterande. Som psykolog behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Englund
Enhetschef
Telefon: +4660181187

Elinor Sandström
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4660184994

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook