Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor till strokeavdelningen 25 B Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Vi söker nu sjuksköterskor till strokeavdelningen 25 B i Sundsvall som ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Arbetsuppgifter

Strokeavdelning 25 B är en vårdavdelning specialiserad på stroke och neurologi.
Inom enheten finns även strokemottagning samt ett pågående projekt med specialiserat hemrehabteam för strokepatienter.

Utifrån din profession vara en aktiv del av det teamarbete som är en förutsättning för kvalificerad vård av strokepatienter. Avdelningen har ansvar för akutbehandling av patienter med stroke och akuta neurologiska tillstånd, bland annat ges trombolysbehandling på röntgen av sjuksköterskor från avdelningen. Som sjuksköterska kommer du även att vara delaktig i diagnostik, utredning samt rehabilitering i det akuta skedet. Vi har ett nära samarbete med klinikens rehabiliteringsavdelning.

Dag/kvällstjänstgöring eller enbart nattjänstgöring enligt önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av strokesjukvård. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning och inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.
Vi arbetar 2 helger av 5.


Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande vilket innebär att anställning kan ske innan ansökningstidens utgång.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kajsa-Stina Svensson
Enhetschef
Telefon: +4660181648

Karin Thelin
Vårdförbundet
Telefon: +4660181650

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook