Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Arbetsterapeut till Sundsvalls sjukhus till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har verksamhet inom specialiserad sluten- och öppenvård samt Rättspsykiatriska kliniken.
Vi har cirka 360 medarbetare inom många olika yrkesgrupper.


På Arbetsterapin vid Sundsvalls sjukhus har vi 24 arbetsterapeuttjänster. Vi arbetar i multiprofessionella team och möter cirka 5 300 patienter per år. Vi är glada och stolta över att vi uppnår vårdgarantin och kan erbjuda våra patienter vård av god kvalité! Vår personalgrupp är dynamisk och det finns en samlad bredd och spetskompetens i gruppen då vi både har erfarna medarbetare och medarbetare som är nya i sin yrkesroll. Det finns en vilja och ambition att ge våra patienter och varandra ett gott bemötande. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete!


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du aktivt med rehabilitering och behandling utifrån rehabiliteringsplaner. Du utreder och behandlar konsekvenser av sjukdom och/eller skada som påverkar förmågan att utföra vardagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete och/eller studier samt fritidssysselsättning. Med patienten i fokus arbetar vi ofta i multiprofessionella team bestående av till exempel sjukgymnast/fysioterapeut, läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, undersköterska och logoped. Våra arbetsterapeuter är efterfrågade och har en tydlig roll i det patientnära arbetet med andra professioner.

Vi kan erbjuda dig en möjlighet att i dialog med oss besluta om placering i verksamheten, utifrån din kompetens och intresse men naturligtvis även vår verksamhets behov! Vi har väl inarbetade rutiner för introduktion och för dig som är nyanställd hos oss erbjuder vi en yrkescoach som stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet men vi välkomnar även dig som är ny i din yrkesroll. Det är meriterande med B-körkort. Det är viktigt för oss att du har god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete. Då vi arbetar i team är det även viktigt att du är en god kommunikatör med bra samarbetsförmåga och en vilja att arbeta tillsammans för att uppnå lyckade resultat. Du är flexibel och kan anpassa dig efter nya omständigheter samt se möjligheter till lösningar i situationer som kräver det. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om vår arbetsplats är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.
Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist
Enhetschef
Telefon: +4660182010

Anna-Lena Burström
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: +4660182009

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook