Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsk sekreterare till Habiliteringsmottagning Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

LVH Habilitering i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.
Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är utvecklingsstörning, autism samt cerebral pares.

Habiliteringen arbetar i barn/ungdom/vuxen- team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorier som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska/uroterapeut och specialpedagog.

Arbetsuppgifter

På Habiliteringskliniken i länet arbetar det 4 medicinska sekreterare varav 2 är placerade i Sundsvall. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du få ett omväxlande och varierat arbete där dina största arbetsuppgifter blir journalföring och receptionsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av personer med funktionsnedsättning är meriterande.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är i första hand ett vikariat till och med 2018-06-30 med eventuell möjlighet till förlängning. Vi hoppas att just Du vill bli vår framtida medarbetare.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kerstin Skagius
Enhetschef
Telefon: 0725615679

Åsa Norberg
Enhetschef
Telefon: +4660182950
Mobiltelefon: 070-1916968

Ylva Byström
Vision
Telefon: +4661184332
Mobiltelefon: 0706328036

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook