Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska allmän eller IVA sjuksköterska, till IVA i Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete på en avdelning med engagerad och positiv personal, då är du välkommen till oss på IVA. Våra patienter kommer från sjukhusets olika specialiteter, vilket är en utmaning och en möjlighet till utveckling.

Vi arbetar i parvård, där sjuksköterskan har omvårdnadsansvar. Du kommer att samarbeta med alla yrkeskategorier som ingår i teamet kring patienterna, därför är samarbetsförmåga viktigt för oss.
Arbetsrotation mellan Iva/Hia och uppvakningen ingår.
Som allmänsjuksköterska får du lära dig att ta hand om alla dessa patienter utom tyngre intensivvård där vi har krav på secialist-bildning.
Det finns goda möjligheter att senare gå vidareutbildning inom intensivvård om intresse finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som gärna har erfarenhet och som har funderingar på att specialisera dig i framtiden eller naturligtvis du är specialistutbildad IVA-ssk.
Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Pia Lundin
Enhetschef
Telefon: +4662019531

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook