Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog till Affektiv mottagning B, Psykiatriska kliniken Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att genomföra (kvalificerade) bedömningar, utredningar och behandlingar av de tillstånd som kräver specialiserad psykiatrisk öppenvård. Arbetet bedrivs både självständigt och i samverkan med övriga yrkeskategorier.

Individuella behandlingar som idag erbjuds är KBT, ACT, IPT och Schematerapi.
Samsjuklighet depression och trauma har lett till att enheten också har kompetens EMDR, Lifespan och Prologned exposuere. Affektiv mottagning är inne i en fas att formalisera traumabehandling.

Gruppbehandlig främjas och enheten har en modell för behandling, och vi ser gärna att fler modeller och metoder tas i bruk.

Teamet för bipolära sjukdomstillstånd har ansvar för diagnostisering och behandling. Det är kontinuerliga psykoedukativa utbildningar. Teamet har även IMR som kommer att riktas för dem med kronisk depression och bipolaritet.

Inom vår mottagning finns ett väl inarbetat äldreteam med egen specialistläkare.

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Vårt mål är att erbjuda patienterna en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Du som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning, löpande internutbildning och extern fortbildning vid behov.

Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt.

Kvalifikationer

Vi söker leg psykolog, men är även öppen för PTP-psykologer. Vi ser gärna att du har en KBT-inriktning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga samt öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i ett psykiatriskt team. Vi hoppas att du som söker tror på samverkan mellan olika yrkesgrupper och kompetenser samt att du känner speciellt för den patientkategori vi framförallt vänder oss till.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ulrika Arnesen
Enhetschef
Telefon: +4660181995

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4660181886

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook