Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog BUP Utredningsmottagning, Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, bedrivs i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Sollefteå och Ånge. I Sundsvall finns även dagvård och slutenvård i samverkan med Vuxenpsykiatrin och Barnkliniken.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder oss av evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl. a ett systemiskt, psykodynamiskt och/eller kognitivt-beteendeterapeutiskt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare så som skola och socialtjänst.

Arbetsuppgifter

Hur ser en arbetsdag hos oss ut?

Som psykolog på Utredningsmottagningen erbjuds du ett varierat och omväxlande arbete där du i första hand arbetar med bred barnpsykiatriska utredningar ofta i komplexa ärenden. Arbetet innefattar även till stor del bedömningar, diagnosticering och behandling av barn och ungdomar med medel till svår psykisk ohälsa. I arbetet ingår också samarbete med andra vårdgivare som arbetar med målgruppen.

Hos oss kommer du att arbeta både enskilt och i team med läkare, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Du kommer ha kontinuerlig handledning och goda möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med tidigare erfarenheter av psykiatriskt arbete. Erfarenhet och kunskap om barn och ungdomars utveckling är meriterande.

Som psykolog hos oss behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, vara flexibel och självgående samt ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Lindberg
Enhetschef
Telefon: +4660182970

Elinor Sandström
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4660184994

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook