Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor till Lungavdelning 23 A, Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi är inne i en spännande fas med formandet av länsverksamhet. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker!
Lungavdelning finns i Sundsvall. Hos oss erbjuds du ett varierat, omväxlande och utvecklande arbete. Vårdavdelningen har 14 platser där vi bedriver avancerad lungsjukvård och palliativvård på våra patienter.

Arbetsuppgifter

Här är du en viktig del i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Bourne
Tf enhetschef
Telefon: 073-2753378

Jessica Vestlund
Vårdförbundet
Telefon: 070-2412686

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook