Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor till Psykosmottagningen i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykosmottagningen är en specialistmottagning för nyinsjuknade och förstagångssökande med psykosproblematik. Vi har även uppföljnings- och behandlingsansvar för långtidssjuka med primär psykossjukdom från 18 år och uppåt. Insatser erbjuds utifrån ett behovsanpassat förhållningssätt med ett familje- och nätverksperspektiv. Behovsanpassad vård och behandling innebär ett stort mått av flexibla insatser, vilket medför att det finns tillgång till ett flertal behandlingsformer. På psykosmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, behandlingsassistenter, sekreterare, socioterapeut, arbetsterapeut och psykologer. Flera har förutom sin grundprofession också utbildning i metoden case management eller psykoterapeutisk kompetens.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på psykosmottagningen får du ett spännande och varierat arbete med en hög grad av självständighet i arbetet. Arbetet sker antingen på mottagningen eller i patientens hem. Sjuksköterskans arbetsuppgifter innefattas bland annat av att vara fast vårdkontakt, telefonrådgivning, patientutbildning, medicinadministration, samtalskontakter och hembesök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatrisk vård. Meriterande är utbildning som vård och stödsamordnare eller steg 1 KBT. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Du har även körkort.

Vidare är du:
- Engagerad i ditt arbete och bidrar till ett gott arbetsklimat.
- Mån om att utveckla vårdarbetet för att möta patientens behandlings och omvårdnadsbehov.
- Trivs med att arbeta i självständigt och i team där du bidrar med din kompetens i arbetet kring patienten samt samverkar med dina teamkamrater genom god kommunikation.
- Initiativrik och duktig på att skapa och bibehålla goda kontakter med våra samverkanspartner.
- Har lätt för att ställa om till rådande situationer, och tycker om när din dag är innehållsrik och varierande.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mattias Lindgren
Enhetschef
Telefon: 073-2742323

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook