Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till Avdelning 50 i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 50 erbjuder akut psykiatrisk slutenvård för patienter med känd psykosdiagnos samt akut psykiatrisk slutenvård för nyinsjuknade i psykos i en separat krishemsdel. Hos oss vårdas även ungdomar i åldern 16-18 år som behöver psykiatrisk slutenvård då barn- och ungdomspsykiatrin har vårdplatser på avdelningen. Avdelningens inriktning är att bedriva integrerad sluten- och öppenvård för psykospatienter i samverkan med psykosmottagningen. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med sammansatta rehabiliteringsuppdrag och efter nationella riktlinjer. På avdelning 50 arbetar vårdteamet gemensamt för att ge varje patient individuellt anpassad vård och stöd. Med kris- och familjeperspektiv utformar vi behandlingsinsatserna med hänsyn till patienten och de anhörigas livssituation. Arbetsgruppen kännetecknas av ett gott arbetsklimat men en god positiv samanhållning.

Vi strävar efter att vara en allsidig, balanserad och lyhörd arbetsgrupp som kännetecknas av öppenhet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 50 är den psykiatriska omvårdnaden ditt ansvarsområde och specialitet. Den innefattas av det patientnära arbetet och det vetenskapliga kunskapsområdet. I arbetsuppgifterna ingår att vägleda och stödja patienterna i att upptäcka och utveckla sina egna resurser samt hantera symptomen av sjukdomen. Som sjuksköterska på avd 50 får du ett spännande och varierande arbete där du både arbetar självständigt och ingår ett multiprofessionellt psykiatriskt vårdteam med god sammanhållning. I det dagliga arbetet behövs fokus på att finna lösningar i nuet vilket ger dig rum för att vara kreativ och flexibel i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och/eller psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsten.

Du har god förmåga att lyssna, informera och ge professionellt stöd och behandling. Din uppgift är även att fördela och leda vårdteamets omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi har individuell lönesättning och inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Då urvalsprocessen sker löpande så är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi har även möjlighet att anordna studiebesök.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mattias Lindgren
Enhetschef
Telefon: 073-2742323

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook