Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till Onkologmottagning/Dagvård i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Onkologmottagning/Dagvård ger du cytostatika samt medicinska onkologiska behandlingar, utför toxicitetkontroller, tar emot planerade samt akuta besök. Du ansvarar även för att boka in patienter till kommande behandlingar. Du kommer i ditt arbete att möta patienter som fått en cancerdiagnos, svårt sjuka patienter och oroliga närstående. Detta kräver att du är empatisk, lyhörd och att du har en personlig mognad för att kunna ge patienten en trygg och säker vård med ett gott bemötande. Du kommer att arbeta tillsammans med andra yrkesgrupper varför vi värdesätter god förmåga att arbeta i team.

Hos oss ser vi utbildning och kompetensutveckling som en naturlig del av arbetet, det erbjuds därför kontinuerligt möjlighet att delta i utbildningar och föreläsningar inom området som anordnas i olika former.
Onkologkliniken är först i Västernorrland med AST tjänster där kan få möjlighet till betald specialistutbildning inom Onkologi.

Din introduktion anpassas efter dina behov samt efter hur mycket du kan sedan tidigare. Vi har ett tillåtande klimat där du kan fråga hur mycket du vill och har handledare/mentor att tillgå. Är du nyutbildad har du även möjlighet att delta i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill bli en del av en personalgrupp som har nära till skratt och där vi pratar med varandra när det känns svårt. Vi kan såklart bli ledsna ibland, men vi finns där för varandra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i din yrkesroll, att du är empatisk, omtänksam, noggrann, flexibel och bekväm med att arbeta i ett högt tempo.

Onkologkliniken har ett länsuppdrag där även Patolog och Mammografienhet ingår.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Magnus Olsen
Enhetschef
Telefon: 060-181609

Therese Burlin
Vårdförbundet
Telefon: +4660182214

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook