Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Logoped Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Logopedmottagningen vid sjukhuset Sundsvall har 8 logopedtjänster och ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker nu en vikarie med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Logopederna ger insatser i form av utredning och behandling till ett flertal grupper såsom patienter med neurologiska sjukdomar, barn och ungdomar med språkstörning, röstpatienter samt stamningspatienter.

Logopeden har specialistkunskap om nedsättningar som kan drabba människans kommunikationsförmåga, vilket innefattar svårigheter med rösten, talet och språket. Logopeden arbetar även med ät- och sväljsvårigheter.
Uppdraget för Logopedmottagningen innefattar både slutenvård och öppenvård inom upptagningsområde Sundsvall-Härnösand.

Kvalifikationer

Legitimerad logoped, gärna med yrkeserfarenhet. Vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga liksom god förmåga att arbeta självständigt, såväl som i team.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist
Enhetschef
Telefon: +4660182010

Marilene Norlin
SRAT
Telefon: +4660182056

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook