Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Leg. Läkare till Hudkliniken i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Hos oss på Hudmottagning i Sundsvall har vi läkarmottagning för hud-och könssjukdomar, inom vår verksamhet finns även Ljus-och sårbehandling bemannad med sjuksköterskor samt Sårcentrum med multidisciplinärt team. Vi har länsövergripande konsultverksamhet. Vi har även regionaliserad läkarutbildning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att svara för medicinsk diagnostik och behandling av hud- och könssjukdomar.

Då vi är en liten mottagning med mycket samarbete mot andra verksamheter och professioner lägger vi stor vikt vid en god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du är legitimerad läkare.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Håkan Ekvall
Tf verksamhetschef
Telefon: +4660181710

Gun Hägglund
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660181297

Andrea Wahlberg
Studierektor
Telefon: +4660181283

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook