Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsksekreterare till Specialisttandvården, Sundsvalls sjukhus till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Specialisttandvården i Sundsvall. Specialisttandvården består av kliniken för käkkirurgi, bettfysiologi, oral protetik samt parodontologi. Dessutom har vi sjukhustandvård och odontologisk röntgen i vår närhet.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att skriva diktat, administrera patientjournaler samt diverse övrig administration. Vi använder oss av MedSpeech samt SySteam Cross.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av fakturahantering är önskvärt. Erfarenhet av datajournal Systeam Cross och MedSpeech är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Victoria Ledin
Enhetschef
Telefon: +4660182155

Birgitta Johansson
Vision
Telefon: +4661180387

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook