Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Konsulent, Hjälpmedel Västernorrland till Regionledningsförvaltningen LSV

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Hjälpmedel Västernorrland arbetar för att med bred kompetens och hög servicekvalitet erbjuda ändamålsenliga tekniska hjälpmedel för att personer med funktionshinder ska få en enklare vardag samt ökad självständighet och trygghet. Hjälpmedlen förskrivs till den enskilde av landstingets eller kommunens vårdpersonal, vilka är de som beställer hjälpmedlen. Verksamheten är intäktsfinansierad, omsätter ca 145 mnkr och levererar runt 100 000 hjälpmedel varje år.

Hjälpmedel Västernorrland har 55 medarbetare, varav 12 inom konsulentverksamheten där vi nu söker hjälpmedelskonsulent i huvudsak verksam inom området kommunikation och kognition.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsult handlägger du hjälpmedelsärenden samt ger rådgivning, utbildning samt konsultation vid utprovning och val av hjälpmedel. Arbetet sker i samverkan med förskrivare, brukare, hjälpmedelstekniker och leverantörer. Löpande sortimentsarbete ingår även i uppdraget.

Vi erbjuder en god uppstart med inskolningsperiod samt prioriterar en utformning av plan avseende framtida utbildningsbehov. Även mentorskap med erfaren kollega erbjuds.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller logoped med bred erfarenhet av arbete med rehabilitering/habilitering och hjälpmedel, gärna inom området kommunikation och kognition.
Du bör ha god samarbetsförmåga, servicetänkande samt lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid yrkesspecifik kunskap och personlig lämplighet.
Placeringsort är Sundsvall men då verksamheten är länsövergripande förekommer resor och därmed krävs körkort B.

Är du intresserad av att vara med att påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Britta Kvist-Sjödin
Enhetschef
Telefon: 073-270 95 44

Charlotta Palmgren
SACO
Telefon: 060-149671

Kristina Malmborg
Konsulent
Telefon: 060-149665

Gunilla Nyberg
Arbetsmiljöombud
Telefon: 060-14 96 63

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook