Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till Akutmottagningen Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Akutmottagning i Örnsköldsvik ingår i Länsverksamhet Akutmottagning/Ambulans och har en inriktning mot akutsjukvård. Vi har nybyggda och fräscha lokaler som bidrar till en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker!

Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.
Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi erbjuder också utbildningar både internt och externt inom länsverksamheten, tex ATSS och ProAct. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar. Traumasimuleringar bedrivs regelbundet.

Vi arbetar i team om sjuksköterska och undersköterska. Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och vi arbetar med införande av kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Arbetet innebär treskiftstjänstgöring som läggs i tvättstugemodell med en arbetstidsmodell kopplat till ett poängsystem. Införande gällande helgtjänstgöring, två helger av fem, pågår.

I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, utöver de vanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård och har ett intresse för att utveckla dina kunskaper.

Meriterande är:
Vidareutbildning inom akutsjukvård
Erfarenhet inom akutsjukvård

Arbetet är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Likaså att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar.

Intervjuer kan komma att ske löpande. Anställningen är ett graviditetsvikariat till 2018-08-31 med chans till förlängning.


Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Liza Håkansson
Enhetschef
Telefon: +4666089139

Åsa Johansson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089136

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook