Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Skötare Avdelning 7 till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Avdelning 7 är en avdelning för inneliggande vård av patienter med beroendesjukdomar och en korttidsvårdsavdelning för patienter som förväntas behöva kort vårdtid vid enheten. Arbetets moment är att tillsammans med sjuksköterska deltaga vid bedömningar av skilda hälsotillstånd och göra en kartläggning av vårdbehov.

Arbetet är självständigt, med sedvanliga skötaruppgifter samt kliniska bedömningar av hälsotillstånd. Arbetet är förlagt till rotationstjänstgöring dag/kväll med tjänstgöring 2/5 helger, samt nattetid för närvarande 2/4. Schemaläggningen sker individuellt i Time Care.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska/skötare eller annan utbildning inom hälso- och sjukvård. Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Pernilla Sjöö
Enhetschef
Telefon: +4660181870

Anders Sahlin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-181870

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook