Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Utvecklingsorienterad tandläkare till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Västernorrland har 375 medarbetare. Vi har fyra verksamhetsområden för allmäntandvård och ett för specialisttandvården.

För att ytterligare stärka vår förmåga att bedriva ett aktivt utvecklingsarbete söker vi dig som tycker om att driva förbättringsarbete både odontologiskt och administrativt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på Folktandvårdens kansli och förstärka vårt odontologiska team samt vårt IT-team. Du kommer att vara engagerad med olika utvecklingsprojekt främst på IT-sidan och i Folktandvårdens kvalitetsarbete. Gedigen kunskap i T4 och kunskap/intresse för IT-frågor är viktigt då du kommer att vara vår representant när det gäller T4 i olika sammanhang. I dina uppgifter ingår också verksamhetsanalyser samt kvalificerad handläggning av olika ärenden inom kansliets ansvarsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samhällsodontologiska frågor, är bra på kommunikation och har förmågan att skapa engagemang kring de viktiga frågor som du kommer att ansvara för. Att kunna bygga nätverk och skapa goda kontakter både inom och utanför vår organisation är en annan viktig framgångsfaktor.

Du kommer att vara placerad i Härnösand, där Folktandvårdens kansli finns. Tjänsten är halvtid på kansliet och halvtid på någon av våra kliniker i länet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annri Vesterlund
Förvaltningschef
Telefon: +46732747717

Kiki Bergman
Verksamhetschef
Telefon: +4661180371

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: +4660184890

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook