Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor till Psykiatrisk avdelning 7 Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 7 är en akutpsykiatrisk avdelning för patienter med beroendeproblematik samt patienter som behöver psykiatrisk observation under en kortare vårdtid.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 7 arbetar du i team tillsammans med läkare, skötare/behandlingsassistenter. Din uppgift är att fördela och leda vårdteamets omvårdnadsarbete. Patienternas olika psykiatriska tillstånd gör arbetet spännande, varierande och som sjuksköterska behöver du vara lyhörd och flexibel.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, vi har infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.

Du har god förmåga att lyssna, informera och ge professionellt stöd och behandling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Då urvalsprocessen sker löpande, så är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Du är också välkommen att höra av dig om du vill veta mer om vår verksamhet!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Pernilla Sjöö
Enhetschef
Telefon: +4660181870

Ann-Sofie Selahn
Sjuksköterska
Telefon: 060-181870

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook