Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Underläkare/ST-läkare internmedicin Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning. Här utbildas bl.a. AT-läkare och randande ST-läkare samt läkarstudenter från Umeå universitet. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande. Kliniken SPUR-granskades 2017 med gott betyg.

Vi är för närvarande 8 ST-läkare som bildar ett team med god gemenskap. Stämningen och utbildningsklimatet på kliniken är gott. Här får man det lilla sjukhusets alla fördelar med korta beslutsvägar och bra samarbete mellan klinikerna.

Hos oss erbjuds du ett varierat och brett arbete med inriktning ST-block internmedicin. Möjlighet finns till vidare subspecialisering inom valfri grenspecialitet. Hela din tjänstgöring kommer vara på sjukhuset i Örnsköldsvik förutom eventuella randningar för ST-läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Vi förväntar oss att du har en god kommunikativ förmåga och en vilja att ingå i team och delta i utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och övriga professioner som är viktiga för en framgångsrik vård och behandling. Har du erfarenhet av allmän internmedicin är det meriterande.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Monica Mörtzell Henriksson
Enhetschef
Telefon: +4666089278

Björn Byström
Studierektor
Telefon: +4666089667
Mobiltelefon: 073-275 19 10

Leif Ehlin
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4666089000

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook