Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor Länsklinik Kardiologi Medicinavd 1 Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 1 tillhör Länsklinik Kardiologi som har verksamhet vid länets tre sjukhus. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi arbetar med just nu. Vill du vara delaktig i att utveckla vården samtidigt som du själv får stora möjligheter att utvecklas? Då är det dig vi söker! Medicinavdelning 1 finns i Örnsköldsvik. Avdelning har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med undersköterskor och läkare. Du ansvarar för patientens omvårdnad, övervakning av vitala parametrar, övervakningsekg, läkemedelshantering samt genomförande av beslutad behandling. Arbetsuppgifterna varierar utifrån patienternas behov. Deltagande i basal omvårdnad och mobilisering samt hemgångsplanering.

På avdelningen vårdas patienter med ischemisk hjärtsjukdom, arytmier, hjärtsvikt samt internmedicinska patienter med exempelvis KOL, diabetes eller akuta infektioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, oavsett om du är en erfaren sjuksköterska eller om du är ny i din yrkesroll kan du bidra till vårt team. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning. Vi erbjuder möjlighet till kompetensutveckling inom såväl kardiologi som avdelningens övriga specialområden.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser, för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Löjdström
Enhetschef
Telefon: +4666089567

Ida Axelsson
Enhetschef
Telefon: 076-1372246

Eva Lindahl
Vårdförbundet
Telefon: +4666089180

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook