Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till kirurgisk akutsektion Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Är du sjuksköterska och vill jobba på Akutsektionen på avd 15 i Sundsvall?

Vi är inne i en spännande fas med införandet av personacentrerad vård inom kirurgen avd 15. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar?
Då är det dig vi söker till kirurgens akutsektion.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 15 arbetar du med flera yrkeskategorier, bland annat undersköterskor, läkare och paramedicinare med patienten i centrum. Du har en god samarbetsförmåga och arbeta strukturerat. Vi kan erbjuda dig mycket varierande arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning och individuella scheman med arbete två av fem helger. Vi har kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Hellman
Enhetschef
Telefon: 072-5189690

Agnetha Lampinen-Jonsson
Enhetschef
Telefon: +4660181542

Annsofi Folcker
Vårdförbundet
Telefon: +4660181393

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook