Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till avdelning 3, Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Vi söker sjuksköterskor till vår stroke och rehabiliteringsavdelning i Örnsköldsvik. Avdelning 3 tillhör Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering som har verksamhet vid länets tre sjukhus.

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi arbetar med kontinuerligt med. Vill du vara delaktig i att utveckla vården samtidigt som du själv får stora möjligheter att utvecklas? Då är det dig vi söker! Avdelning har en inriktning mot strokevård och rehabilitering.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 3 arbetar du i team med läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering, genomförande av beslutad behandling. Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande med erfarenhet av strokevård eller rehabilitering. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och flexibel. I patientkontakter och i samarbetet med kollegor visar du social kompetens då du förmedlar en positiv grundinställning och ett gott bemötande.
Hos oss är du en del i det multiprofessionella teamet.
Här ges möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning och inom förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Vi har individuell schemaläggning och jobbar två av fem helger. Vi diskuterar gärna så långt det är möjligt olika schemalösningar så som till exempel önskemål om nattarbete.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att ringa till oss, så berättar vi mer!

Intervjuer sker löpande.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Hansson
Enhetschef
Telefon: 072-712 82 91

Madelene Karlsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089220

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook