Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Tandläkare till Folktandvården Timrå till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Timråkliniken med 25 medarbetare ligger belägen 1 mil norr om Sundsvall i fräscha lokaler med modern utrustning. Kliniken bildar tillsammans med Centrum och Alnö ett verksamhetsområde. Vi arbetar med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är viktigt med ett bra arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utvecklas till en tandläkare med bred kompetens, Du kommer att arbeta både självständigt och med teamtandvård. Du kommer att få bra stöd och handledning av erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus.
Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annica Bergström
Enhetschef
Telefon: +4660184892

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: +4660184890

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook