Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Enhetschef till Hälsocentralen Domsjö till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Primärvården är en länsorganisation med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsvik är ett där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsplatsen har ett trettiotal medarbetare. Hälsocentralen ligger fyra kilometer utanför Örnsköldsvik, Kommunikationsmöjligheterna till och från Örnsköldsvik är goda.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är Du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Du ansvarar för verksamhetsplanering och uppföljning, leder och fördelar det operativa arbetet samt utvecklar och bedriver systematiskt kvalitetsarbete. Du innehar även ansvar för medarbetare, budget och ekonomi. I uppdraget som enhetschef ingår arbetsuppgifter som arbetsmiljöfrågor, planerings- och utvecklingssamtal samt att bevaka att lagar, avtal och att policy efterföljs.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, Som person har Du ett ekonomiskt intresse samt en vision om vart Du vill och sinne för nytänkande. Då Du besitter goda ledaregenskaper kan Du delge Din vision och entusiasmera Dina medarbetare. Du driver gärna egna frågor med stöd av verksamhetschefen. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper där lyhördhet och kommunikativ förmåga är viktigt.

Som enhetschef förväntas Du:
. tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål
. i dialog med närmsta chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
. åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet.
. aktivt bidra till omprövningar, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar
. utveckla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
. ge kontinuerligt stöd och återkoppling till sina medarbetare
. vara omvärldsorienterad

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år, med Landstingets ledarskapspolicy som riktmärke.

Övrigt
Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helen Bylund
Verksamhetschef
Telefon: +46705726375
Mobiltelefon: +46705726375

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 060-181543

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0706328036/061184332
Mobiltelefon: 070-6328036

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook