Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Specialist i allmänmedicin i samverkan med FUI till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare på en hälsocentral på någon av våra orter i Landstinget Västernorrland. Placeringsort är enligt överenskommelse. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av bedömning, medicinsk utredning och behandling av patienter samt ansvar för egen vårddokumentation. Andra arbetsuppgifter som ingår i arbetet är telefonrådgivning, jourarbete, hembesök, medicinsk konsultation och handledning för kollegor, övrig personal samt att delta i utvecklings- och kvalitetsarbete. Ansvar för både hemsjukvård och särskilt boende kan ingå.

Umeå universitet bedriver läkarutbildning från termin 6 till 11 i Landstinget Västernorrland och har även utlokaliserade läkarstudenter. Vi söker därför särskilt dig som är disputerad och som vill vara med och utveckla primärvårdens akademiska miljö i samverkan med allmänmedicin vid Umeå universitet.

Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Som person är du flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan förekomma under en dag på hälsocentralen. Du har ett genuint intresse för människor och patienter i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienter bästa möjliga vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid frågor till fackliga kontaktpersoner för respektive ort, vänligen kontakta:
- Ångermanland: Bo-Göran Vidman, Sveriges Läkarförbund
- Medelpad: Jonas Vallvik, Sveriges Läkarförbund

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Lena Lundberg
Primärvårdsdirektör
Telefon: +46702588200

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 0706970365

Bo-Göran Widman
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4662019152

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook