Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog BUP Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, bedrivs i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Sollefteå och Ånge. I Sundsvall finns även dagvård och slutenvård i samverkan med Vuxenpsykiatrin och Barnkliniken.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder oss av evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl. a ett systemiskt, psykodynamiskt och/eller kognitivt-beteendeterapeutiskt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare så som skola och socialtjänst.

Vi söker en psykolog till BUP i Sollefteå.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar förutom psykologer även kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, behandlingsassistent, medicinska sekreterare, enhetschef samt specialistläkare i ett smidigt och välfungerande team. Arbetsuppgifterna består av bedömning- och behandling på individ och familjenivå samt fördjupade barnpsykologiska utredningar med personlighets- och neuropsykologisk diagnostik. Samarbete med andra vårdgivare inom barn- och ungdomsvård, skola, socialtjänst m.fl. samt regelbunden handledning i både behandlings- och utredningsarbete ingår som naturliga delar i arbetet. Som medarbetare på BUP erbjuds du regelbunden utbildning. Vi tycker att fortbildning är viktigt för att en medarbetare skall utvecklas och trivas på arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder är önskvärt. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Björn Olsson
Enhetschef
Telefon: +4662019251

Elinor Sandström
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4660184994

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook