Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Medicinsk sekreterare till Habiliteringsmottagning till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Habilitering i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har cirka 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Vår målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakad av utvecklingsstörning, medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, samt personer med autismspektrumstörning. Inom habiliteringen jobbar nio olika yrkeskategorier; arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, sjuksköterska/uroterapeut, fysioterapeut/ sjukgymnast, psykolog, specialpedagog och medicinsk sekreterare. Vi arbetar i barn-/ungdom-/vuxenteam där allas kompentens är lika värdefull.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarierande medicinsk sekreterare till vår länsverksamhet.

Du blir en viktig del av verksamheten och du får i denna roll ett varierande arbete i nära samarbete med främst läkare och sjuksköterska men även övriga yrkeskategorier på enheten. Arbetet innebär varierande administrativa uppgifter med bland annat telefonpassning, posthantering/funktionsbrevlådan, beställningar, fakturahantering, diktat-/journalskrivning, diagnosregistrering och att samordna/kalla patienter till konsultmottagning. Vi arbetar i journalsystemet LVN vårdportalen (SYSteam Cross).

Arbetet är ett vikariat på heltid under perioden 2017-09-21 - 2018-03-18. Dagtid måndag-fredag. Placeringsort är i Sollefteå men delar av arbetet sker även mot de andra enheterna inom länskliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.

Erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan innehållandes personligt brev samt meritförteckning/CV.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölander
Enhetschef
Telefon: +4662019442
Mobiltelefon: 073-2711729

Ylva Byström
Vision
Telefon: +4661184332
Mobiltelefon: 0706328036

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook