Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Ögonsjuksköterska/sjuksköterska till Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ögonsjuksköterska till Ögonmottagningen i Örnsköldsvik. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att utföra undersökningar och medicinska behandlingar, telefonrådgivning och förberedande mottagning. Befattningen är ett vikariat till och med 181031, och med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i ögonsjukvård. Du som är sjuksköterska och som är intresserad av specialistutbildning till ögonsjuksköterska är också välkommen att söka.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Månsson
Tf enhetschef
Telefon: 070-248 42 97

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook