Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Biomedicinsk analytiker inom Klinisk Fysiologi Örnsköldsvik till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Klin Fys Lab i Örnsköldsvik tillhör Länsklinik Kardiologi. Vårt uppdrag är att utföra högkvalitativa undersökningar inom klinisk fysiologi till alla inom vårt upptagningsområdet.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter då teamet av BMA hjälps åt med de olika undersökningsmetoderna exempelvis arbetsprov, EKO, EEG, perifera cirkulationsundersökningar, spirometrier, bandspelarekg och annan arytmidiagnostik.

Enheten ansvarar även för pacemakerverksamheten på sjukhuset. Du får möjlighet att arbeta väldigt självständigt men i nära samarbete med våra kardiologer och övriga BMA.

Lärande, kompetens- och verksamhetsutveckling är en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi eller blir färdigutbildad/legitimerad inom kort.

Det är viktigt att du har ett bra patientbemötande samt är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande. Du har lätt för att samarbeta och tillför glädje i arbetsteamet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Löjdström
Enhetschef
Telefon: +4666089567

Eva Lindahl
Vårdförbundet
Telefon: +4666089180

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook