Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska onkologen avd 13 till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Onkologi består av vårdavdelning 13, mottagning/dagvård, mammografi, avdelning för patologi och cytologi, strålbehandling och avdelning för sjukhusfysik.

Vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser för patienter med i huvudsak solida cancertumörer.

Arbetsuppgifter

Varje patient har sin egen historia och behov. Vi försöker att tillgodose det så mycket som möjligt. Vårt mål är att varje patient och närstående ska känna sig väl bemött och omhändertagen hos oss. För att lyckas med detta är vi ibland många som är involverade i teamet kring patienten. Du arbetar tillsammans med undersköterska men nära till hands finns läkare, sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Vid behov finns också kurator och sjukhuskyrkan att tillgå.

Varför ska du börja hos oss?

För att du blir en del av en personalgrupp som har nära till skratt och där vi pratar med varandra när det känns svårt. Vi kan såklart bli ledsna ibland, men vi finns där för varandra. Du får ett arbete där du arbetar självständigt, gör egna bedömningar och får ta ansvar.

Hur din introduktion blir beror på hur mycket du kan sedan innan men vi har ett tillåtande klimat, där du kan fråga hur mycket du vill och har en mentor att tillgå. Är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning.
Det finns stora möjligheter till utbildning och du kommer att erbjudas utbildningstillfällen inom onkologi, utbildning kring cytostatikahantering med mera. På sikt finns det även möjlighet att söka en betald specialistutbildning i onkologi enligt AST som går på halvfart.

Vi har individuell lönesättning, det finns möjlighet att påverka sitt schema, då vi har individuell schemaläggning och inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta med cancerpatienter. Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av onkologisk omvårdnad. Men viktigast av allt är att du kan sätta patienten främst och se varje patients behov.

Du ger både patienter och dina kollegor ett gott bemötande. Du är bra på att skapa relationer och vårda dem. För att trivas hos oss behöver du vara bra på att prioritera och stukturera om vid behov. Du kommer i ditt arbete att möta patienter som fått en cancerdiagnos, svårt sjuka patienter och oroliga närstående. Detta kräver att du är empatisk och lyhörd. Du kommer att arbeta tillsammans med andra yrkesgrupper varför vi särskilt värdesätter god förmåga att arbeta i team.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så sök gärna redan idag!
Är det något du funderar på så är du välkommen att höra av dig!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anja Moss
Enhetschef
Telefon: +4660181390

Maria Niskanen
Vårdförbundet
Telefon: +4660181436

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook