Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Distriktssköterska till Hc Ånge till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska vid hälsocentralen i Ånge arbetar du i huvudsak med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och arbeta med olika patientgrupper. Vi arbetar mycket teamfokuserat inom olika områden och förbättringsarbeten pågår kontinuerligt på hälsocentralen .

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska. Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort. Du har ett gott bemötande, bidrar aktivt till en stark teamkänsla, är flexibel och van att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att intervju löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maud Brun
Enhetschef
Telefon: 076-134 11 86

Lena Fredin
Vårdförbundet
Telefon: +4669015646

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook