Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till aspirantprogram operation, Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Aspirantprogrammet ger dig som är intresserad av att vidareutbilda dig möjlighet att testa på operationssjukvård.

Detta är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar.
Du kommer att arbeta på operationssal i ett tvärprofessionellt team tillsammans med operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska och anestesisjuksköterska. Arbetet är väldigt varierande och stimulerande och det sker en ständig utveckling inom operationssjukvård.

När du vidareutbildar dig till Operationssjuksköterska finns möjlighet till studielön.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska

Tillsättning kommer att ske löpande.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660145190

Mirjam Lager-Sirviö
Enhetschef
Telefon: +4660145180

Ann-Charlott Eklund
Vårdförbundet
Telefon: +4660145100

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook