Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Anestesisjuksköterska till operation i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en modern och stimulerande miljö med härliga arbetskamrater? Kom och jobba på vår nya operationsavdelning! Våra operationssalar är bland Sveriges modernaste. Då får vi 14 operationssalar. En av salarna kommer att vara hybridsal, med planerad uppstart senhösten 2018. Vi beräknas vara klara med hela nya operationsavdelningen nästa sommar
Vi är ett länssjukhus med dygnet-runt verksamhet och har specialiteterna ortopedi, kirurgi, öron, KK och Urologi. I dagsläget har vi totalt 78 tjänster (undersköterskor, operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor). Vi är i behov av dig som är anestesisjuksköterska som vill vara med och utveckla och driva vår operationsavdelning framåt.

Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska på operationsavdelning med jour och beredskapstjänstgöring. Rotation mellan sektionerna ingår. Vi arbetar även externt ute på sjukhuset. Bland annat bistår vi med anestesi- och operationsresurser till röntgenundersökningar, förstärker akutmottagningen vid trauma och ambulansen vid intensivvårdsöverflyttningar mellan sjukhus osv. Vi ingår också i de sjukvårdsgrupper som sjukhuset skickar ut till skadeplats vid en katastrof. Som anestesisjuksköterska på Centraloperation i Sundsvall erbjuder vi ett intressant och intensivt arbete i en allt mer högteknologisk miljö. När den nya avdelningen tas i bruk kommer vi också att ha en av Sveriges modernaste operationsavdelningar avseende funktionalitet, teknik, ergonomi och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi har individuell lönesättning, Vi har infört kompetenstrappan för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Leg. sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård.
Som person ser vi att du är en målmedveten teamarbetare som ser din plats i vårdkedjan som självklar. Flexibilitet, ödmjukhet och stresstålighet är egenskaper som vi självklart skattar högt

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660145190

Mirjam Lager-Sirviö
Enhetschef
Telefon: +4660145180

Thomas Mazza
Vårdförbundet
Telefon: +4660145100

Ann-Charlott Eklund
Vårdförbundet
Telefon: +4660145100

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook