Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Operationssjuksköterska till operation i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en modern och stimulerande miljö med härliga arbetskamrater? Kom och jobba på vår nya operationsavdelning! Våra operationssalar är bland Sveriges modernaste, med tillhörande uppdukningsrum. Vi har även en ny sterilcentral. Vi beräknas vara klara med hela nya operationsavdelningen sommaren 2018. Då får vi 14 operationssalar. En av salarna kommer att vara hybridsal, med planerad uppstart senhösten 2018.

Vi är ett länssjukhus med dygnet-runt verksamhet och har specialiteterna ortopedi, kirurgi, öron, KK och Urologi. I arbetsuppgifterna ingår rotation mellan klinikerna samt jour- och helgtjänstgöring. I dagsläget har vi totalt 78 tjänster (undersköterskor, operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor). Vi är i behov av dig som är operationssjuksköterska som vill vara med och utveckla och driva vår operationsavdelning framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Operationssjukvård. Här är du en del i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling.
Vi har individuell lönesättning, och inom verksamheten har vi kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660145190

Mirjam Lager-Sirviö
Enhetschef
Telefon: +4660145180

Ann-Charlott Eklund
Vårdförbundet
Telefon: +4660145100

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook