Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Psykolog till Psykologmottagningen FBHV Örnsköldsvik till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi söker en ny medarbetare på heltid, med placering på mottagning i sjukhusområdet i Örnsköldsvik. Kommunikationerna med tåg är goda, både norrifrån och söderifrån. Resecentrat Norra ligger på kort gångavstånd från hälsocentralen.


Arbetsuppgifter

Psykologmottagningen föräldra- och barnhälsovård är en länsmottagning med mottagningar på fem orter i länet, Sollefteå, Kramfors, Härnösand - som är enpersonsmottagningar - och Örnsköldsvik och Sundsvall där vi har flera psykologer anställda på varje plats.

I arbetet som psykolog inom föräldra- och barnhälsovården träffar du människor i olika faser av föräldraskapet från tidig graviditet till barnets förskolestart.

Vi arbetar med kortare samtalsbehandlingar, stödjande och rådgivande samtal kring frågor som handlar om föräldraskap, både enskilt och med par.

Arbetet innefattar också basutredningar av barn yngre än sex år vid misstänkta utvecklingsavvikelser.

Fokus för oss är att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa och vi strävar efter ett salutogent perspektiv på föräldraskapet.

Arbetet är självständigt och psykologen har stor frihet att anpassa insatserna efter familjernas behov. Du kommer dessutom att ingå i en grupp psykologer som strävar efter ett gott kollegialt samarbete med möjlighet till erfarenhetsutbyte och stöd.

Tillsammans med dig hoppas vi kunna fortsätta att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad psykolog gärna med några års erfarenhet från någon form av kliniskt arbete.

Fördjupade kunskaper i utvecklingspsykologi, utredningsmetodik, är önskvärt. Personlig lämplighet är av betydelse. Psykologen behöver ha ett strukturerat arbetssätt, vara självgående samt ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av handledning är en merit.

Körkort erfordras, tillgång till leasingbil finns. I arbetet ingår även viss tjänstgöring på mottagningen som är lokaliserad till hälsocentralen i Kramfors. Våra gemensamma arbetsplatsträffar är förlagda till Härnösand.

Tillträde enligt överenskommelse

Observera att vi har gjort vårt medieval och undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Peter Forsberg
Verksamhetschef
Telefon: +4666089833
Mobiltelefon: +46702324848

Inger Angeria
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4662019490
Mobiltelefon: 070-1912746

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook