Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Utvecklare till forskning och utveckling till Regionledningsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som utvecklare utgör du ett professionellt och kvalificerat stöd för landstingets chefer och medarbetare inom området "Förbättringskunskap". Du arbetar i olika former av projekt och som metodstöd inom verksamhetsutveckling och i det systematiska förbättringsarbetet med tonvikt på utveckling genom digitalisering. Du har en naturlig projektledarroll, är kommunikativ och strukturerad. Du deltar också i utveckling av strategier för verksamhetsutveckling och systematiskt förbättringsarbete. Du arbetar såväl självständigt som i team med andra utvecklare och medarbetare i landstingets verksamheter. Placeringsort är i Sundsvall.

I ditt arbete kommer du att:
- utbilda och vara metodstöd inom området Förbättringskunskap
- planera och leda verksamhetsprojekt
- stimulera till utveckling av innovativa vårdtjänster med digitalt fokus
- driva utvecklingen av landstingets modell för testning/testbäddsverksamhet
- medverka i arbete med Vård på distans
- bidra till ökad förmåga att visualisera processer, metoder och modeller
- delta i kreativt teamarbete med patienter, närstående, vårdpersonal, och verksamhetsutvecklare

Kvalifikationer

Du har lämplig utbildning på högskole-/universitetsnivå och vi tror att du har erfarenhet av att ha arbetat med områden som projektdesign och projektledning, arbetsmetoder och verktyg inom områdena förbättringskunskap och testning/testbäddsverksamhet.

Med detta som bakgrund läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en metodisk, målmedveten och kommunikativ som person som trivs med att arbeta med människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha jobbat med välfärdstjänster. Du tar ansvar för det kreativa och konceptuella arbetet som genomförs av teamet. Du är lyhörd och inkluderar andra genom ett pedagogiskt och empatiskt arbetssätt. Ditt hjärta slår extra hårt för tjänster med en digital kärna, men i grunden är det människor du bryr dig om. Det är helhetsupplevelsen du har i fokus. Du har mycket god samarbetsförmåga samt är drivande och lösningsfokuserad.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jonas Appelberg
Forskning o Utvecklingschef
Telefon: +4660182535
Mobiltelefon: 070-562 12 44

Gudrun Kornijenko
Vision
Telefon: +4661184359

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: +4660181543

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook