Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Verksamhetsutvecklare primärvården Västernorrland till Primärvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare i primärvården arbetar du mot alla hälsocentraler i länet. Placeringsort enligt överenskommelse.

Du kommer att arbeta med olika insatser för att stödja och driva utvecklings- och förbättringsarbete. Arbetet innebär att du utifrån uppdrag självständigt och tillsammans med chefer och medarbetare på olika sätt kartlägger, följer upp och analyserar de olika verksamheterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete. Du är flexibel, förändringsbenägen, drivande, noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande.Du kan arbeta självständigt men även samarbeta och leda grupper där flera professioner ingår. Vi värderar högt att du tillför arbetsglädje och har ett positivt förhållningssätt till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Den tidsbegränsade anställningen kan komma att förlängas.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helen Bylund
Verksamhetschef
Telefon: +46705726375
Mobiltelefon: +46705726375

Anna-Lena Lundberg
Primärvårdsdirektör
Telefon: +46702588200

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 060-181543

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0706328036/061184332
Mobiltelefon: 070-6328036

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook