Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Överläkare Länsverksamhet Psykiatri Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Den vuxenpsykiatriska länskliniken i Västernorrlands län har tre utbudspunkter, Sundsvall/Härnösand, Örnsköldsvik och Kramfors/Sollefteå. Den specialiserade psykiatrin arbetar främst med prevention, diagnostik, vård och behandling av psykisk sjukdom och allvarligare psykiska störningar. All jourverksamhet kvällar och helger samt all tvångsvård sker i Sundsvall och omfattar även Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Som läkare hos oss utför du sedvanligt mottagnings- och avdelningsarbete, enskilt och tillsammans med läkarkollegor samt andra professioner.
Om så önskas kan jourarbete ingå i tjänsten.

Vi erbjuder dig:
Ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor
Goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling
Friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom psykiatri. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Göran Bolin
Enhetschef
Telefon: +4660181711
Mobiltelefon: 0702395216

Sándor Trombola
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660135264

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook