Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Undersköterska till Akutmottagningen i Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att arbeta i en miljö där ingen dag ser ut som den andra och som ständigt är under utveckling?

Vi arbetar i team om sjuksköterska och undersköterska. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar.

I rollen ingår undersköterskeuppgifter inom akutsjukvård. Utöver de sedvanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Vi erbjuder idag återkommande utbildningar såväl internt som externt inom akutkliniken. För att säkerställa befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetitioner av genomförda utbildningar. Hos oss använder vi en arbetstidsmodell med poängsystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är om du har fördjupning inom sjukvård samt erfarenhet inom akutsjukvård.

Du har ett stort intresse för akutsjukvård. Du arbetar flexibelt och har ett gott- och professionellt bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt samt att främja till god teamsamverkan och du har även intresse för att utveckla dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är ett vikariat till 2018-02-28 med eventuell möjlighet till förlängning.

Stämmer det här in på dig och ser du fram emot nya utmaningar?

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Frida Lassen
Enhetschef
Telefon: 0620-19091

Erik Sjödin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4662019307

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook