Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till Akutmottagningen i Sollefteå till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Akutmottagningen i Sollefteå ingår i länsverksamheten för Akutmottagning och Ambulans och är till för alla patienter som kräver specialistvårdens akuta resurser. På akutmottagningen arbetar vi i team om läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är du den vi söker.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.

Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, utöver de vanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Vi arbetar i team om sjuksköterska och undersköterska. Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och vi har även infört kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Vi erbjuder också utbildningar både internt och externt inom länsverksamheten, t ex ATSS. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård och har ett intresse för att utveckla dina kunskaper. Meriterande är om du har vidareutbildning inom akutsjukvård och även erfarenhet av detsamma.

Slutligen - Naturen och friluftslivet har mycket att erbjuda i Sollefteå kommun. Här finns vackra vyer med kombination av höga berg, djupa skogar, skarpa nipor och älvarnas dalgångar.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Frida Lassen
Enhetschef
Telefon: 0620-19091

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook