Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Kanslist till Ögoncentrum Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Som Kanslist inom Länsverksamhet Ögonsjukvård är du lokaliserad i Sundsvall men arbetar mot hela länet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är patientbokningar, remiss- och posthantering. Sedvanliga administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning. God datavana och erfarenhet av SYSteam Cross. Du har goda kunskaper i Office paketet och har lätt för att lära dig nya dataprogram. Du är noggrann och flexibel samt gillar att ha många bollar i luften. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper och erfarenhet från hälso- och sjukvårdsadministration.

Vi söker en person som är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och är drivande samt lösningsfokuserad.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Linda Lindholm
Vision
Telefon: +4660182263

Michael Moj
Enhetschef
Telefon: +4660181839

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook