Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterskor till Avdelning 52 B Sundsvall till Specialistvården till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Avdelning 52 B erbjuder akut psykiatrisk vård till patienter med affektiva tillstånd främst depression, mani samt svår ångest. Avdelningen har 14 vårdplatser med patienter från 45 år och uppåt.

Som sjuksköterska är både den psykiatriska och somatiska omvårdnaden ditt ansvarsområde och specialitet. Du arbetar i grupp tillsammans med skötare och behandlingsassistenter och arbetsuppgifterna är mycket varierande. Förutom avdelningsarbetet har vi även uppföljning av en del utskrivna patienter med stödsamtal tills de får en kontakt på öppenvården. Under senare delen av året kommer vi att börja med Brukarstyrd inläggning vilket innebär att en del patienter kan lägga in sig själva t ex. tre dagar vid t ex högst tre tillfällen per månad (kontrakt skrivs med patienten). Samarbete bedrivs med jourmottagningen, övriga avdelningar och mottagningar inom länskliniken, somatiska kliniker samt kommuner och primärvården. Personalen får också handledning i grupp en gång i veckan.

Tillsammans med avdelning 52 A ansvarar avdelningen för klinikens ECT-verksamhet.

Stor vikt läggs vid fortbildning av personalen inom affektiva sjukdomstillstånd. All personal utbildas kontinuerligt i bemötande av hot och våld.
Möjlighet finns att nyttja friskvårdstimmen.

På avdelningen lägger personalen sitt önskeschema i Heroma om sexveckorsperioder vilket innebär att HOS OSS ARBETAR DU VAR TREDJE HELG.

Som nyutbildad sjuksköterska erbjuds du även att ingå i det fördjupade introduktionsprogrammet som pågår under ett år. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning.

Kompetenstrappan är införd.

Inskolning av personal är individuellt anpassad med fortlöpande utvärdering av behovet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Specialistutbildning i psykiatri och/eller psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsterna.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
Då urvalsprocessen sker fortlöpande så är det viktigt att få din ansökan så snart som möjligt.

Kontakta någon av oss så berättar vi mer och kom gärna på ett studiebesök.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Hellzen
Enhetschef
Telefon: 073-2742903

Mattias Elvingsson
Samordnare
Telefon: 070-2297441
Mobiltelefon: 070-2297441

Elin Grundberg
Vårdförbundet
Telefon: +4660181923

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook