Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska Kardiologen/HIA till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. Arbetet är kvalificerat med bl.a. telemetri- och ischemiövervakning.
På avdelningens görs hjärtultraljud och arbets-ekg direkt av vår egen BMA.

Avdelningen har önskeschema med arbetstidsmodell som ger arbetstidsförkortning för både de som jobbar dag/kväll såväl som de som jobbar endast natt.
Kompetenstrappa tillämpas på avdelningen.

Inom förvaltningen och kliniken finns möjlighet att erbjuda personalförmåner såsom flyttbidrag och återbetalning av studielån. Möjligheten att ta del av dessa förmåner diskuteras inför eventuell anställning.
Tillsvidareanställning med tjänstgöring dag/kväll, natt eller rotation om man så önskar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet!
Erfarenhet av kardiologisk och/eller akutsjukvård är meriterande.

När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion såväl som mentorskap på plats det första året.
Är du nyutbildad har du dessutom möjlighet att delta i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.
Vi erbjuder kompetensutveckling och utbildning inom hjärtsjukvård för att du ska kunna utvecklas som sjuksköterska på vår avdelning.

Rekryteringsarbetet sker fortlöpande.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Giek
Enhetschef
Telefon: +4660181437

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook