Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Tandläkare Folktandvården Centrum Sundsvall till Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.


Arbetsuppgifter

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 45 medarbetare och i gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklinik. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi söker nu tandläkare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda ett varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation, som är eller vill utvecklas till en tandläkare med bred kompetens. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning i ett positivt arbetsklimat.

Du ska vara kvalitetsmedveten, noggrann, ansvarstagande, ha god pedagogisk förmåga och en strävan att ständigt uppnå förbättringar och vilja utvecklas i ditt yrke. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Åkergren
Enhetschef
Telefon: +4660182588

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: +4660184890

Marija Bozovic
Enhetschef
Telefon: +4660182153

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook