Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjuksköterska till Hudmottagningen i Sundsvall till Specialistvården

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar?
Då är det dig vi söker!

Hos oss arbetar du som sjuksköterska med att bistå läkare vid div. ingrepp såsom såromläggningar, stansbiopsier och allergitester. Du kommer också att arbeta med TeleQ rådgivning, boka mottagningspatienter och Könpoliklinisk mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du arbetat ett par år som sjuksköterska och är trygg i din roll. Här är du en i det multiprofessionella teamet, och då vi är en mindre klinik arbetar vi nära varandra men det innebär också att du behöver vara bekväm med att göra vissa saker på egen hand.

Hos oss arbetar du dagtid och vi arbetar aktivt med att med att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser likväl som våra arbetssätt inom verksamheten. Allt för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Petra Lindstedt
Verksamhetschef
Telefon: 060-181345

Åsa Holgersson
Vårdförbundet
Telefon: 076-8310831

Karin Tjernström
Enhetschef
Telefon: +4660181281

Sök jobb

Du skickar din ansökan digitalt istället för via e-post eller på papper.

Klicka på länken i den annonsen du är intresserad av.

Mitt jobb-sökar-konto

Teknisk support rekryterings-verktyget (Lediga jobb)


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook